Om oss på Hundtrimmer.se

Nedan hittar du information om hundtrimmer.se samt oss som ligger bakom webbplatsen.

Hundtrimmer.se - Syfte och mål

Hej och vad kul att du tittar in hos oss på hundtrimmer.se och vi hoppas att webbplatsen har svar på de frågor du söker svar på.

Varför finns då vi till? Jo vi vill förenkla för dig som önskar köpa en ny hundtrimmer genom att samla alla dessa på en och samma webbplats. Vi jämför dessutom priset hos flera olika återförsäljare av samma hundtrimmer för att du ska kunna göra ditt inköp hos den återförsäljare med bäst pris, detta utan att behöva besöka alla företagswebbplatser och jämföra manuellt.

Vi är helt enkelt en jämförelsewebbplats av hundtrimmers.

Vi försöker ständigt hålla webbplatsens information uppdaterad så att priset stämmer på just den hundtrimmer du önskar köpa, men som med alla andra tjänster KAN fel uppstå, både tekniska och av den mänskliga faktorn, därför ber vi dig alltid att kontrollera priset på hundtrimmern innan du lägger din order hos respektive företag för att försäkra dig om att allt står rätt till.

För frågor, tveka inte att kontakta oss med hjälp av formuläret på sidan "Kontakta oss" eller via e-post som du hittar i sidfoten på denna webbplats.