Återförsäljare av hundtrimmers

Nedan har jag listat de största återförsäljarna av hundtrimmers för enkel jämförelse!

Alla återförsäljare av hundtrimmers

Här tänkte jag gå igenom alla återförsäljare av hundtrimmers då du kan hitta den som passar just dig.

Arken Zoo

Arken zoo, med sloganen "En djuraffär nära dig" är en av de större zoo butikerna på nätet just nu. Men lever de upp till sin slogan?

Det beror ju så klart vad man menar med nära och vart man bor, men de har över 85 butiker runt om i Sverige så nog ska du kunna hitta en butik där du kan köpa en hundtrimmer relativt nära där du bor. Speciell om du bor nära en större stad.

Med det sagt tänkte jag kolla lite villkor som kanske kan vara viktiga för dig som kund, vad kostar det exempelvis att skicka en hundtrimmer hem till dig? Jag gör ett test på sidan och ser vad jag kommer fram till. För att testet ska bli rättvist mellan olika återförsäljare så kör vi samma adress och samma produkt.

Frakt

Jag kommer fram till att så länge produkten kostar över 500:- så är frakten helt gratis, vilket innebär att när jag testade att köpa en hundtrimmer vid namn Oster A5 så kostar frakten ingenting. Men skulle vi senare behöva något tillbehör, eller kanske köpa en billigare klippmaskin så kostar frakten 59:-.

Betalningsalternativ

Vilka betalningsalternativ finns det då att välja på? Jo, Arken zoo tillämpar kostnadsfri betalning av din hundtrimmer via direktbetalning, kortbetalning med VISA/MasterCard samt fakturering med Klarna. När det gäller fakturering med Klarna gäller det att vara uppmärksam på Klarnas villkor om man vill att fakturan ska vara kostnadsfri. Det kan bli en dyr hundtrimmer om fakturan inte betalas efter utsatt datum.

VetZoo

VetZoo är lite av en populär uppstickare i zoovärlden på nätet. De har precis allt du kan tänka dig för ditt husdjur, och då så klart också klippmaskiner för alla tillfällen. Jag tänkte göra samma jämförelse med VetZoo som jag gjorde ovan med Arken Zoo det vill säga titta på frakter och betalningsalternativ. Men först lite kort om just VetZoo.

VetZoo till skillnad från Arken Zoo är ett nätvaruhus, de har inga fysisk butiker som du kan besöka vilket kan vara ett minus om du exempelvis på ett smidigt sätt vill byta eller fysiskt känna en produkt innan köpet.

Frakt

VetZoo går på samma spår som Arken Zoo, det vill säga, handlar du för över 500 så får du din trimmer hemskickad utan fraktkostnad, det samma gäller så klart alla produkter i utbudet hos VetZoo.

Men om du inte når upp i 500:- gäller då samma pris? Nej, här är VetZoo lite dyrare och tar då en avgift på 69kr. Om du dessutom beställer fryst mat som kräver lite special leverans så får du lägga på ytterligare 10kr och får istället betala 79kr för leveransen. Inte aktuellt om du enbart köper trimmer.

Betalningsalternativ

Även betalningsalternativen skiljer en aning, VetZoo verkar enbart tillåta betalning via Klarna, det är dock en väldigt populär betalningsmetod så bör inte påverka ditt val av butik nämnvärt då Klarna tillåter alla sorters transaktioner så som banköverföringar, direktbetalning med kort samt faktura.

Animail

En tredje återförsäljare av hundtrimmers som jag tänkte ta upp här är Animail, även detta en ren webbutik utan några fysiska butiker.

Trots att Animail är klart störst inom foder och mat segmentet för dina husdjur så har de även produkter som klippare och trimmers vilket är anledningen till att vi tar med dem på denna webbplats. Jag ska nu göra samma jämförelse som med tidigare återförsäljare och se om vi kan komma fram till en vinnare om man enbart kikar på dessa parametrar och inte på själva priset på produkten.

Frakt

Frakten hos Animail är lite mer komplicerad men vi kör det lite generellt för att inte komplicera det allt för mycket. De har nämligen flera olika alternativ när det kommer till frakt.

Hemleverans utan kvittens är gratis om du handlar för mer än 1.000:- kronor, de är här något dyrare än konkurrenterna, eller? Köper du en hundtrimmer för över 1.000:- så är det så klart samma som tidigare. MEN, Animail har ytterligare ett fraktalternativ som jämställer dem med sida konkurrenter, nämligen leverans till ombud inom 5-10 dagar, denna är gratis reda vid 500:-. Om man inte når upp till brytsumman så varierar fraktkostnaden på mellan 39 och 129 kronor beroende på leveranssätt samt produktpris.

Betalningsalternativ
Animail listar mängder av betalalternativ nämligen VISA, Mastercard och mängder av olika storbanker, i själva verket har de Fakturabetalning via Svea ekonomi, samt kortbetalning även denna via Svea Ekonomi. Dessa betalningsalternativ kan verka lite begränsade men i själva verket ska detta vara helt tillräckligt.

Mer återförsäljare av hundtrimmers kommer att publiceras löpande, så håll utkik.